Йошко Гвардиол донякъде бе засрамен от Лионел Меси, тъй като аржентинският

...
Йошко Гвардиол донякъде бе засрамен от Лионел Меси, тъй като аржентинският
Коментари Харесай

Гвардиол: Следващият път ще победим Меси

Йошко Гвардиол ненапълно бе компрометиран от Лионел Меси, защото аржентинският нападател го мина извънредно обикновено и технично, с цел да даде топката на Хулиан Алварес за третия гол на " албиселесте " по време на полуфинала на Световното състезание сред двата тима. Централният бранител обаче счита, че се е справил сносно против Меси през 90-те минути и твърди, че нападателят е от друга порода, когато играе за националния си тим.

" Беше хубаво преживяване, макар че играх против него на клубно ниво миналия сезон. Той е напълно друг вид състезател в клуба и в националния тим. Радвам се, че играх против него, макар че загубихме. Но през днешния ден и на следващия ден ще мога да кажа на децата, че съм пазил Меси 90 минути. Предполагам, че идващия път ще го победим ", показа Гвардиол.

Въпреки че беше преминат от Меси, равнището на Гвардиол бе на положително равнище на Мондиала в Катар. Съобщава се, че Челси, Манчестър Сити и Реал Мадрид се интересуват от бранителя на Република България Лайпциг, който няма да излезе на ниска цена, откакто подписа нов контракт с клуба през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР